Κείμενο υποδοχής

If I had to choose between music, dance or photography, I would choose all three, for I am enchanted with music, thrilled by dance and redeemed by photography!
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη μουσική, το χορό και τη φωτογραφία, θα επέλεγα και τις τρεις τέχνες. Η μουσική με μαγεύει, ο χορός με ενθουσιάζει και η φωτογραφία με λυτρώνει!...

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

La danza de ballet "Fuego"



Για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγαλύτερη διάσταση, πατείστε με αριστερό κλικ πάνω σε μια φωτογραφία του Slide Show και θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Εκεί δεξιά, έχετε τρεις επιλογές: 
1. Gallery View (προτείνεται για παρατήρηση των φωτογραφιών)
2. Original View 
3. Full Screen (προτείνεται για Slide Show)

Fuego! Στα ισπανικά σημαίνει «φωτιά». Και πραγματικά, η συγκεκριμένη χορευτική παράσταση της Carmen  Mota στο θέατρο «Badminton” (23-2-2008), ήταν μια γιορτή με άγριους ρυθμούς της Μεσογείου με εκλεπτυσμένα, όμως, μοντέρνα στοιχεία της εποχής μας. Δεκαπέντε εκπληκτικοί χορευτές και πέντε ταλαντούχοι μουσικοί, μας προσφέρανε ό,τι πιο εκλεκτό έχει  να επιδείξει η Ισπανία σε ένα θέαμα, όπου η χαρακτηριστική μουσική και το παραδοσιακό τραγούδι του Flamenco, σε Live πάντα εκδοχή, δένουν αρμονικά με επικές συνθέσεις που έχουν αφήσει εποχή, όπως η Carmina Burana του Karl Orff, το Bolero του Ravel και το Private Investigations των Dire Straits. Δύναμη, Πάθος και Αποπλάνηση ενώθηκαν σε μια μοναδική έκρηξη ρυθμού, φωτός και χρώματος που ξύπνησε τις αισθήσεις μου και μου έδωσε την ευκαιρία να μεταφέρω τη «φωτιά» στη φωτογραφική μου μηχανή. Δείτε κι εσείς, έστω στην εκδοχή του Slide Show, την πανδαισία των κινήσεων και των χρωμάτων του “Fuego”.
Εδώ μπορείτε να ακούσετε μουσική 
που συνοδεύει το Slide Show / Listen here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου